Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

mandag 5. september 2011

Snart valgdag!

Her sitter jeg.. Innsylta i forkjølelse, halsvondt, øreverk og elendighet.. Tror jeg har pådratt meg en skikkelig manneforkjølelse, for jeg føler meg helt dødens nesten... Usj og usj, håper det forsvinner like fort som det kom!!

Begge mine søte små er levert i barnehagen noen timer slik at jeg får hvilt av meg litt sykdom. Liker ikke å ringe jobben og melde frafall, men sånt er det vel bare i blant.. Slik som det regner ute hadde jeg vel ikke akkurat blitt friskere av å gått på jobb og evt jobbet ute eller gått inn og ut av bilen!

Så her inne trøster jeg meg med en kopp grønn te med mango, litt strikking og ikke minst saumfaring av nettet etter fine blogger! Sistnevnte gjorde at jeg havnet over en veldig koselig blogg skrevet av en dame som tydligvis brenner for lokalmiljøet i byen vår!!

Bloggen Koselig Kaos er en blogg om interiør og familieliv, og det politiske engasjementet til bloggeren lyser igjennom. Det er ingen tvil om at jeg gleder meg til å se hva denne dama kan få til i byen vår! Lykke til med valget 12 september, jeg heier på deg!!

Apropos valg.. Du skal vel stemme? Eller har du allerede forhåndsstemt?? Jeg kunne jo egentlig ha forhåndsstemt, men samtidig er det noe spesielt med den valgdagen når alle folk strømmer til valglokale for å gjøre sin borgerplikt. :)

Jeg prøvde forresten Valgomaten på Nrk.no, men den mente jeg skulle stemme Pensjonistpartiet! Uten at jeg har satt meg så veldig inn i deres kampsaker da, så tror jeg nok min stemme hos et blått parti i år :)
2 kommentarer:

 1. Hei.
  Så kjekt at du anbefaler bloggen min, og ikke minst at du har lagt merke til at jeg engasjerer meg. Det er til tider ganske travelt å kombinere politikk, jobb og to små barn, så det hender at jeg spør meg selv om det er verdt det. Da er det veldig kjekt at noen faktisk legger merke til at man står på :)

  Ønsker deg et godt valg!

  SvarSlett
 2. Hahahah :) Ja der ser du, bade til å hive på seg foldeskjørt og krum rygg og stemme i vei ;)

  God bedring, håper du er frisk nå :)

  klem

  SvarSlett