Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

fredag 22. januar 2010

Hvor ble strikkedilla mi av??

Det går i bølger kan man si... Ene måneden strikker jeg hver eneste kveld, men neste kan jeg (nesten) bli dårlig bare av å se på strikketøyet.. Jeg sitter heller rett opp og ned i sofaen enn å løfte det opp og holde på med det.. Hehe.. Latskap kanskje..??

Før jul strikket jeg denne til Maja, som jeg er tante til:


Det er en tunika i fanamønster i lys- og mørk lilla, jeg syns den ble kjempefin!!


Nå strikker jeg en enkel ribbestrikket ullbukse for en veninne som har tvillinger, gutt og jente. Så jenta skal få denne i mørk lilla:


Den ser veldig smal ut, men den er størrelse 2-4 år, og utvider seg godt etter barnets fasong. Og den mangler, som dere ser, en fot :-)
Jeg har kjøpt meg et broderi jeg skal starte på også, for å veksle litt... Det er en julestrømpe som skal broderes med nisse og navnet til Patrick øverst. Den kommer til å bli superfin!!
Nå er det endelig helg! Det blir en hektisk helg for meg, men det gjør ingenting! I morgen tidlig setter jeg meg i bilen og kjører til Stavanger på Me&I kickoff!! Jeg gleder meg ihjel til og se den nye kolleksjonen!!! Det skal bli gøy og starte opp som selger igjen etter en laaang juleferie!
Den nye kolleksjonen blir lansert den 27 januar, så følg med på hjemmesiden, jeg tror neppe dere blir skuffet!

6 kommentarer:

 1. Knallfine kjole!!! Nå ska æg ao læra mæg å strikka :D ;p

  SvarSlett
 2. Så flink du er å strikke.. Skulle ønske jeg kunne gjøre det jeg og,men har en skulder som ikke tillater strikking.. Synes det er mange flotte strikkaplagg - så på den strikkaklær tråden på BV:) Skikkelig drømme seg bort tråd :)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Så flink du er:)

  Hvor har du fått tak i den dukkevogna? ;)
  Den var sååå fin:)

  SvarSlett
 4. Så flink du er.

  Ps: Titt i bloggen min, en overraskelse til deg.

  SvarSlett
 5. Hei hei :)
  Var innpå en annen blogg som hadde link til bloggen din.. synes jeg dro kjenselen på ei lita snuppe på bildet og vips her er jeg :)
  Så flink du er til å strikke. Kremt, jeg la fra meg genseren jeg begynte på før sjarmøren vår ble født og han nermer ser 7 mnd nå :P Kanskje du får overta,hihi;)
  Ha en fin lørdags kveld :)

  SvarSlett
 6. ja, du er kjempe flink Malin.
  takket være deg har nybegynner meg, klart å strikke bukse :)

  super nydelig fana tunika.

  SvarSlett