Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

søndag 28. mars 2010

Strikkerier med bambuspinner!

For noen dager siden dumpet det en fin liten pakke ned i postkassen min!Den inneholdt to hespler med garn fra Nøstebarn, samt en rundpinne av bambus.


Jeg har aldri strikket med bambuspinner før, så det måtte jo testes ut! Og til min store fascinasjon er de helt fantastiske å strikke med! Garnet glir lett som ingenting frem og tilbake på pinnen!


Jeg har begynt på det som heter 'Mor Signes Babyteppe' fra boken 'Strikk til Nøstebarn'. Og det blir bare helt utrolig mykt og fint! Vanligvis har jeg ikke tålmodighet til å "bare" strikke frem og tilbake, men med store pinner og tynt garn går det unna i en fei!


Ellers har jeg sett så utrolig mye fint jeg vil strikke fremover! Så det er bare til og få fart på strikkepinnene, og handle inn store mengder garn og mønster!! :)

Se bare her:


Nydelig tunika med mamelukker fra SandnesgarnTunika med Mariusmønster, også fra Sandnesgarn.

Og jeg vet om en liten Patrick-gutt som hadde blitt glad for en Elias genser! Genseren er fra Dalegarn.1 kommentar:

  1. hihi, verden er ikke stor. Jeg er nabo med Astrid ja:)

    Johanna

    SvarSlett