Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

lørdag 24. april 2010

Lørdagskos..


Det har vert en lang dag.. En veldig lang dag iom at sjefen i huset bestemte at det var morgen klokken 6.30! Når man da er den eneste voksne i husstanden som er hjemme, så har man intet annet valg en å gni søvnen ut av øynene og krype ut av sengen..


Dagen begynte kjempefint med en lang frokost med mye vannmelon, brødskiver med brunost og gode samtaler mellom mor og sønn. Rart hvor mye en 2åring kan ha på hjertet sitt så tidlig på morgenen!


Det ble både besøk, utelek og risgrøt i det solfylte været. Litt utpå ettermiddagen begynte vi nok begge å gå hverandre litt på nervene, så etter MYE trass fant jeg ut at her var det best å komme seg ut en liten tur.


Vi dro på butikken. Der fikk sjefen være handlekorg-pilot, og bestemme hva som skulle handles inn.. Han valgte en Tropo-brusflaske og en pose Elias chips.. Små barn, små gleder :)

Vi kjøpte også en ny type pizza som vi fant, Piccolinis barn, med pasta!


Så nå sitter poden storfornøyd med lørdagspizza og koser seg med barne-tv, mens mor drømmer seg litt bort på internett og ser frem imot at kveldsroen skal komme over heimen.. :)

Verdens fineste Patrick-min!
(Som er flink og holder på med do-trening! Skryt skryt!!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar