Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

lørdag 28. november 2009

It's hard to stay awake, after an exciting day..

IKEA, fantastiske IKEA.. Dog litt for mye folk der idag, men det var koselig og virre rundt der inne! Selv om de var utsolgt for pepperkakeformer og slikt.. pytt pytt..Jeg kom hjem med lys til adventstaken min som jeg hadde planlagt, og nå er den nesten ferdig. Skal til mamma i morgen og låne meg litt streng og perler, så er den klar!
Slik ble den, og jeg synes den er fin, selv om det egentlig ikke var sånn jeg hadde tenkt.. Hadde planer om å stryke på bilder, men da burde jeg hatt offwhite lys, så da droppet jeg den idêen for denne gang.. :)


Ellers ble handlekurven fylt med diverse dilldall som telys (Med en fantastisk julelukt!! Lukter gløgg og kanel her rundt meg nå!), telysholdere, innpakningspapir, pepperkakedeig og diverse annet..Kjøpte også en bok til P. Jeg ble medlem i IKEA Family, og fikk rabatt på flere ting i IKEA Family serien..


I kveld har jeg pakket inn alle julegavene vi har kjøpt, og alle kalendergavene til P. Så i morgen henger jeg nok opp adventskalenderen hans. Må bare finne den, da den er nedpakket i esker etter vi hadde brann i garasjen. Jeg hater når andre har pakket ned tingene mine, det er ingen orden!!

Jeg har også hengt opp stjerna i vinduet, men er litt usikker på om jeg skal flytte den. Det ser litt rart ut oppe i kroken der.. Men skal jeg flytte den må jeg ta ned to lameller... Hmm.. Valgets kval...


Hva synes dere, kan den henge slik..?? (Skal dekke over ledningen altså.,.!)

3 kommentarer:

 1. Å hørtes ut som en herlig dag-.. tror det må bli en tur på ikea for meg også før jul... ikke så lurt for meg å lage pepperkakehuset selv tror jeg ;-)

  Nydelig adventsstake- gir litt ekstra adventsfølelse med lilla lys :-)

  Jippi- snart jul ( og toårsdag- tenk at det snart er 2 år siden)

  stor klem

  SvarSlett
 2. Titter innom bloggen din:) Kom over link på babyverden.. Skulle ønske vi hadde ikea her, de har jo så mye flott der.

  Klem Lillebølla

  SvarSlett
 3. Takk fpr kommentar hos meg:) Helt greit at du linker til meg;) Slenger inn en link på min side til din blogg også:)

  Klem Lillebølla

  SvarSlett