Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

fredag 9. april 2010

Min fantastiske "ekstrajobb"!

Jeg er så heldig å få lov til å være del av et stadig voksende selgerteam. Det må virkelig være blandt Norges beste ekstrajobber, altså!!


Jeg jobber som selger av klesmerket Me&I fra Sverige.Me&I har deilige klær til barn og mammaer i de fleste størrelser! En helt unik kvalitet går helt tilbake til skapelsen av plagget, både med trykking, modeller og sømmer i verdensklasse (om jeg skal si det selv)!Kvaliteten på klærne fra Me&I er helt super, og både jeg og sønnen min har en velfylt garderobe med lekre plagg fra Me&I!


Salget foregår på homeparty eller via selger, men i største del på homeparty. Der samles en gjeng gode venner, mens jeg viser frem den fantastiske kolleksjonen vår! I ro og mak kan vertinne og kunder titte på klærne, prøve og fundere på hva man likte best, for det er ikke lett å bestemme seg!! Så leverer man inn en bestilling, og vips, etter ca èn kort liten uke har man en pakke med fantastiske klær i sin egen poskasse med faktura og alting! Ganske enkelt genialt, ikke sant..?Babykolleksjonen vår er plagg som går fra str 50 til 92, er økologisk bomull, og vi har også en egen ungdomskolleksjon til de litt større barna som heter Me by Me&I, kjempefin!! Klikk på linken for å sjekke den ut!
Ser ikke dette fristende ut..? Ta gjerne turen innom hjemmesiden vår Meandi.no og se på den flotte kolleksjonen, eller meld din interesse for å ha et treff hjemme hos deg selv i gode venners lag..? Som vertinne får man alltid en hyggelig påskjønnelse enten i form av rabatt eller en gave! :)

Ha en fantastisk helg, alle!!! :)


Alle bilder er lånt fra www.meandi.no

4 kommentarer:

 1. Hej Malin,

  Gratis med dit nya job hos meandi - de har nogle rigtig fine ting!!
  Tak for de søde komplimenter. Faktisk kan du koebe uglepuderne her hos mig om du er interesseret. Lad mig hvilke(n) pute du er interesseret i? Hav en dejlig weekend, Kh

  SvarSlett
 2. Heisann. For noen flotte klær!! Disse må jeg kikke nermere på :) Vi kommer nok ikke til å ha åpnet showroom i nermeste fremtid, da vi skal pusse opp. Men vi har åpent etter avtale, så bare ta kontakt om du har lyst å ta turen.:) Ellers så kjører jeg jo noen ganger Bømlo- Karmøy i løpet av en uke, så jeg pleier å levere varer til kunder i haugesunds/bømlo området langs veien, så slipper de frakt :)

  Ønsker deg en flott helg videre!! Klem JOhanna

  Ps, er du medlem i vår facebookgruppe?

  SvarSlett
 3. Kjempe fine klær!!! :D

  Så hyggelig at du ville være med på min konkurranse, lykke til :) Jeg tok også gravid hver mnd da jeg var gravid - var veldig moro å se utviklingen i ettertid :)

  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
 4. så herlig blogg :D Ble skikkelig glad av å kikke her!

  SvarSlett