Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

mandag 20. februar 2012

En uke senere..

Nøyaktig en uke etter vi begynte og tømme rommet til eldstemann for leker og inventar, ser rommet nå slik ut:

Nå er første strøk tatt, og hovedpersonen selv er meget fornøyd! Mammaen gleder seg mer til innredningsbiten!

På grunn av store beslutningsvansker når det kom til gutterom-tapet kombinert med at dette er et gammelt hus med tømmervegger falt valget, etter konkludering med fagfolk, på finstrukturert glassfiberstrie. Dette vil styrke veggene en hel del, samtidig som det er lett og male over dersom vi vil endre fargen etterhvert!Fargene på rommet er Gjøco S1040B og S1050G50Y som er en turkis og lime/knall-grønn farge!

Det som gjenstår nå på prosjekt Patricks rom er siste strøket med maling, montering av dør (som var utsolgt), stikkontakter og spotlights i taket, listverk og parkett. Men parketten tar vi når alle rom oppe er ferdig, for å få tatt det i et stykke.

Patrick fikk æren av å male det første med den blå fargen på veggen, stor stas!!

2 kommentarer:

  1. Så kjekt å få male på rommet sitt selv! Veit ikke om jeg hadde gjort det med min fireåring... Kanskje det er greiere siden dere skal bytte gulvet og :)
    Fint rom får han! Gleder meg til å se ferdig resultat :)
    Klemmer fra Eldbjørg

    SvarSlett
  2. Så flott utforming du har på bloggen din!

    SvarSlett