Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

torsdag 23. februar 2012

Ørebarnet..

Da var det på an igjen.. Minstemann har hatt flere ørebetennelser tidligere, og nå er det på an igjen... Ikke bare på ene øret, men selvfølgelig på begge.. Og siden han kaster opp slim fikk han penicilin så satser på han er oppe og hopper igjen snart.. Så mens lillegutt sover en liten stund så legger jeg beina på bordet med pc, skolebøker, blogg og en kopp kakao. En liten stund for meg selv før vi kler på oss og går ut og nyter Haugesund i litt skyet vårvær!

I går fikk jeg montert spottene i Patricks rom, og i dag kom endelig døren (som var utsolgt tidligere) på plass! Nå er det kun vindusforing og listing igjen, samt nytt gulv som kommer når hele overetasjen er ferdig.

Jupiter white fra SG-armaturenVi valgte 50W spotter, som er litt motstrøms i forhold til at "alle" skal ha LED belysning nå for tiden. Grunnen til valget er for meg som fagperson, enkel. LED har ikke kommet så veldig langt i utviklingen enda, om vi venter bare noen måneder til så kommer det ny og forbedret LED med bedre lys og bedre funksjon. 


Men nå som det er montert "gammeldagse" spotter har vi mulighet til å bytte lyskilden til LED når det kommer en pære jeg er fornøyd med :) 

1 kommentar:

  1. heisann =) det er ikke noe kjekt når de små er syke, god bedring <3
    Men gu kor skjønn han er! Du må ha en fin dag. Klem fra Yvonne.

    SvarSlett