Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

fredag 27. april 2012

JobbeguttenLillebror er en ekte arbeidsgutt. Han kan være ute hele dagen om han får. 

Han fikk være med å henge opp vimpelrekka fra Søstrene Grene og var storfornøyd med å tjuvlåne hammeren litt!


Vi kom hjem fra en miniferie i Danmark og Legoland i går kveld. Fant en butikk på Kolding Storcenter som het Tiger! Den hadde masse fine småting til guttas lekehytte! Får ta med hammer og skrujern ut i kveld og fikse opp litt! 

Ha en fantastisk helg! 

2 kommentarer:

  1. Hei Malin:) Har du og blogg ja:) Det visste jeg ikke. Så kjekt:) Da må jeg jo følge litt med vet du;) Jeg kjøpte meg også fine vimpelrekker. Green gate sine. Jeg kjøpte dem ikke første gangen jeg såg dem, for syntes de var litt dyre. Tenkte jeg skulle lage dem selv heller. Men så var de til halv pris, så da slo jeg til;) Er jo så fine mønster til jenterom:) Har ikke fått dem opp enda da. Ville vente til vi hadde fått alt opp på loftet igjen etter gassingen der oppe. Så nå gjennstår det bare å vaske rommet til Tyri før jeg henger dem opp. Ekstra kjekt å pynte med nye ting når alt er rent og ryddig syns jeg:)

    ps. Alt for lenge siden sist!! Må møtes snart nå!:)

    SvarSlett
  2. Å for en kjekk arbeidsgutt du har fått da :)
    Godt med litt hjelp :)

    SvarSlett