Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

lørdag 5. mai 2012

Nye rom og endelig vår!


Så var det lillebror sin tur til å få nytt rom! Her var den gamle veggen ut mot gangen så svak at vi rev hele veggen og satte opp en ny. Greit med en handyman i hus! :) 

Derfor tar vi gangen nå i samme slengen, selv om vi tenkte og ta den etter vi er ferdig med vårt soverom.

Til venstre i bildet her skal det komme innfelte hyller med belysning. 

Rommet til lillebror er ikke så alt for stort så her har vi måttet tenkt og tegna litt for å få ting til å stemme. Vi har flytta døren litt med tanke på at han skal ha plass til større eng etterhvert.

Så nå mangler bare litt strøm, litt isolasjon og litt gips så kan vi tapetsere, male og henge opp den store wallstickersen jeg kjøpte på eBay for en stund siden!


Tror det blir fint på rommet til vår lille apekatt!

Vi har hatt noen flotte vårdager i Haugesund denne uka! Bildene under er fra sist helg da vi planta gulrøtter, vårløk og pasternakk ute i trekassene mine. Håper det kommer noe opp om ikke lenge, mine fingre er ikke så veldig grønne så det hadde vært en boost for meg og fått det til! :) 
Ha en god helg alle sammen!!

1 kommentar:

  1. Herlig med vår altså! Her fikk vi snø igjen i natt, så her mister vi litt motet annenhver dag...
    Ape-wallstick var slett ikke dumt. Mulig jeg kunne trengt en slik en selv også :)
    Ønsker dere alle en fin-fin helg :)

    SvarSlett