Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

onsdag 6. januar 2010

Endelig en ledig stund...

Det har gått litt i ett siden vi kom hjem til Norge igjen... Det var MYE og rydde/vaske når vi kom hjem etter to uker på farten, pluss at vi driver og planlegger oppussing av soverommet. Vi prøver og selge, men det er ikke lett i disse tider, så vi håper det kan hjelpe med ny fresh farge og skyvedørsgarderobe! Kryss fingrene for oss!


Vi fant et nydelig hus i Sverige i julen.. Vi falt helt for det begge to, men det var litt over vår prisklasse.. Vi hørte fra et vennepar at dette er et "konkursbo", så man antageligvis kunne få det noe billigere.


Vi ringte inn et bud, men det var nok antagelig uaktuelt. Megleren skulle ringe oss visst det ble aktuelt, men hun kunne 99%sikkert si at det var det ikke... Men det har ligget lenge, så om det ligger etter vi har fått solgt, skal vi høre med banken om hvor langt vi kan strekke oss.. I'm in love!!!
Jeg kjøpte et nydelig bilde/lerret på Kremmerhuset her om dagen, jeg må bare vise det!!

"Family. The roots of a family tree begin with two hearts."


Når vi er inne på bilder.. Jeg fikk dette av min mormor like før jul:

Det er et kjempegammelt bilde med silkeoverflate, jeg synes det er helt nydelig! Mest pga forhistorien til bildet..
Når jeg var kanskje 8-9 år kjøpte jeg dette på loppemarked, og gav det til mine Oldeforeldre i gave. Oldemor elsket bildet og hadde det på veggen. Min mormor har tatt vare på det etter Oldemor og Oldefar gikk bort, så fikk jeg dette nå. Jeg hadde glemt hele bildet, men kjente det igjen med en gang jeg så det.
Koselig med sånne minner om mine kjære oldeforeldre!

2 kommentarer:

 1. Fine bilde ja!:)
  Å lykke te m hus & salg!!!

  SvarSlett
 2. Flotte bilder :-) Sü utrolig koselig at di har tatt vare på det bildet da- nydelig va det:-)

  Håpe dokke får solgt snart så dokke komme dokke "videre"... svensk hus høres himmelsk ut rett og slett:-)

  Klem og kos :-)

  SvarSlett