Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

onsdag 3. februar 2010

Februar..

Så var februar her, vi går mot vår, hvertfall på kalenderen. Det kjennes jammen meg ikke ut som vår ute hvertfall! Måtte vasse gjennom 30cm snø til barnehagen idag, og det var 10 blå ute.. BRRR!!
Da er det jammen godt og sette seg foran PC med en kopp kakao =)
Ser forresten at det begynner og komme flere og flere kommentarer og følgere på bloggen min! Jeg blir så glad når jeg ser det!! Keep em' coming ;)
Ukene fremover denne mnd er fullspekket av action! Blandt annet en hel haug med Me&I Treff. Jeg jobber som Me&I Selger, og det er helt utrolig gøy!! Sjekk ut www.meandi.no :)
Samtidig er det mye action i seg selv med en aktiv 2 åring i huset! Han er blitt utrolig flink på å snakke, og man kan plutselig føre lange samtaler med han, moro!!
Vel, nå er det kveldsmat her med gresskarbrød, egg, godt pålegg og kakao med krem... mmm!! :)
Ha en super kveld!!! :)

3 kommentarer:

 1. Kjekt med me&I,,ingen som driver med det her. Men ei vennine skal snart ha Blingo party hos meg, blir spennende:)
  To-åringer er best!!!!!
  "Nei mor, lige isse" ;p

  SvarSlett
 2. De klærne fra me&I er så flotte. Kjenner ingen som driver med det her heller.. Høres ut som en spennende uke for deg.

  Ha en fin lørdag

  -Lillebølla

  SvarSlett