Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

søndag 26. september 2010

Hodet over vannet...

Joda, jeg går her enda.. En dag over termin, men man blir ikke utålmodig av den grunn... Snarere tvert imot...

Jeg aner ikke om jeg har tatt vann over hodet, men det vil vise seg... Jeg har gått hen og blitt student.. Som om jeg ikke har nok fra før med familie, jobb, Me&I og det å være litt sosial med venner...

Jeg har begynt på teknisk fagskole, nettbasert. Det er hvertfall veldig gøy foreløbig, men det krever MYE av en! Jeg sitter hele dagene mens Patrick er i barnehagen nå for tiden. Mest for å hente meg inn så jeg slipper å ta så mange skippertak når babyen vår kommer.

Her sitter jeg, klokken er vel halv 9 på en søndagsmorgen og jeg har akkurat gjort ferdig en innleveringsoppgave... Hurra!!! :) Fagene jeg tar er Norsk, Engelsk, Matte, Fysikk, Markedsføring/Ledelse, Elektroniske systemer og Elektroteknikk.

Jeg har faktisk fått levert inn alle (utenom èn) innleveringene som skal være inne de neste to ukene, så jeg føler jeg har hodet over vannet enn så lenge... :)

Kryss fingrene for at jeg får en snill baby som forstår at mamman muligens har tatt på seg litt mer enn hun klarer.. ;)

1 kommentar:

  1. Wow! Det må jeg si, så flink du er!!! Stå på! Ønsker deg masse lykke til med fødsel og nyfødt baby! Her er det også skjedd forandringer i heimen ;-)Travle tider kan man si, men SÅÅ kjekt!
    Tallerkenhyllene har vi ikke på lager, men de kan bestilles inn ;-)

    Ha en flott dag!!

    Klem fra Johanna

    SvarSlett