Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

tirsdag 7. september 2010

Nytt liv til gammel kasse..

Denne gamle settekassen har vert hos mine oldeforeldre på Vaksdal. Min mormor tok vare på den når de gikk bort, men visste ikke helt hva hun skulle bruke den til..


Da vi var der sist så var vi på en bruktbutikk der jeg trålte butikken etter en settekasse til Patricks rom, men uten hell.. Plutselig kom mormor på denne gamle kassen hun hadde tatt vare på, og sa jeg kunne få den. Den er ikke helt som jeg hadde tenkt, men jammen er den fin alikevel!!Etter noen strøk med turkis tavlemaling (Som er helt genialt!) fant jeg ut at den behøvde liksom det lille ekstra! Da vi besøkte det vanvittig søte showroomet til jentene hos AnnaJohanna kjøpte jeg med meg papir fra Blafre som jeg fikk limt bak på settekassen. Ble den ikke fin??? :)


Nå skal den opp på veggen på Patricks rom, så hans små Toy Story figurer får en fin plass på gutterommet.

3 kommentarer:

  1. ooooo sån vill jag också ha til heilie och hennes små iggle-piggle-people!! <3 saknar er!

    SvarSlett
  2. Veldig stilig!
    Hvor har du kjøpt turkis tavlemaling? Jeg har prøvd å søke på nettet, men finner ingenting.

    SvarSlett