Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

tirsdag 7. september 2010

Gi blod!

I går meldte jeg meg som blodgiver. Har lenge vert inne på tanken, men det har liksom ikke blitt noe av det.


Så etter å ha sett på tv i går at det mangler blodgivere i hele Norge, og at vi faktisk kan gå mot blodmangel på sykehusene, så gikk jeg sporenstreks inn og registrerte meg!


Fikk faktisk telefon fra sykehuset her i Haugesund èn time etter jeg registrerte meg, og fikk snakket med en superhyggelig dame! Det viser seg at man ikke kan gi blod før 1 år etter fødsel, så jeg må nok vente litt.. Men gjett om jeg skal troppe opp om et års tid og gjøre mitt for at folk som trenger det skal få det blodet de trenger..


Oppfordrer alle til og vurdere og bli blodgiver! Forstår godt at det er mange som ikke kan pga medisinske grunner, men om man kan så er det absolutt bra og hjelpe andre på denne måten!


2 kommentarer:

  1. Jeg har også tenkt tanken, men ikke kommet lenger i prossessen. Nå har jeg nettopp født, så da vet jeg at jeg må vente et år før jeg kan gi blod. Da har jeg det i bakhodet og prøver å gjøre noe med det om et års tid :)

    SvarSlett
  2. Det har jag tänkt i flera år. (kanske inte i norge då men..) Tummen sitter som vanligt. Vi skyller på oerhört tight rumpa;)

    SvarSlett