Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

torsdag 16. februar 2012

Endelig!

Endelig har vi flyttet inn i huset vi kjøpte før jul! Etter en noe hektisk flytteprosess har vi begynt å få tingene på sine plasser og vi har startet prosjektet med å renovere 2 etasjen. Først ut er 4 åringens rom, og etterpå kommer 1 åringens rom, vårt soverom og gangen. 

Og det skal ikke stå på effektiviteten! Vi begynte med å flytte ut storebrors ting på Søndag ettermiddag, og allerede idag, torsdag, er vi nesten ferdige med gips og klar for sparkel, maling og tapetsering. 

Det viste seg å være noe mindre isolasjon i veggene enn vi så for oss, og vi ble derfor nødt til å fore på ytterveggene med 5cm for å få isolert, men det merkes nesten ikke på romstørrelsen heldigvis! :)


Storebror på 4 var ikke særlig lysten på å ha rosa rom med lilla dør, så han blir nok fornøyd med et ekte gutterom når vi blir ferdig :)


Bakom ene veggen fant vi en gammel dørkarm! Rart hva som dukker opp i gamle hus :) 

Etter-bilder kommer selvfølgelig! Samme gjør litt andre bilder fra rundt om i huset :) Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar