Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

søndag 5. september 2010

Hekleguri..

I mangel på ting og gjøre nå som jeg er hjemme i sykemelding/permisjon frem mot fødselen fant jeg frem boka 'Helt enkel hekling'. (Og jeg lover, enkelt er det hvertfall ikke...!)Eller, jo. Når noen viser meg så er det enkelt..! Noen som f.eks min mamma eller bilder/video på internett... Men det språket som blir brukt i heklebøker er jo totalt gresk for meg... Det tok meg flere timer og finnt ut at "8 st om ringen" betydde GJENNOM den forbaskede ringen.. Haha, jeg var litt av et syn her jeg satt og knota med heklenåla så det knirka i tråden...Så kom min mor med en hjelpende hånd... Hun forklarte meg at det viktigeste er å hvertfall slappe av i armene og ikke sitte spent som en felestreng.. Jaja, der fikk jeg den.. ;-)Litt etter litt løsna det, og nå kan jeg stolt vise frem hva jeg laget 3 dager etter jeg hekla min første maske! Jeg lærte meg oldemorsruter, og heklet opp noe alpakkatråd jeg hadde til overs fra et sett jeg strikka i sommer... Ble det ikke fint vel..?
Det er ikke stort nok til å brukes til annet en vognteppe i dukkevogna til Niesa mi. Men hun blir nok glad for det, selv med sine skjønnhetsfeil her og der! ;)Nå planlegges neste hekleprosjekt. En veninne av meg venter sin første baby, så vurderer og hekle et vognteppe til henne.. Må bare ut og handle garn først! :)

3 kommentarer:

 1. Gud vad duktig du är Malin. Och vad jag saknar er!!! <3

  SvarSlett
 2. Så flink du er, og så fint det ble :)
  Jeg har enda ikke lært meg oldemorsruter. Men har veldig lyst :) Går mest i rettfrem og tilbake her, hihi ;)

  SvarSlett
 3. Heisann og takk for hyggelig kommentar inne hos oss! Jeg eg skikkelig dårlig på å kommenter for tiden:-( Kjempe koslig med besøk fra dere!! Kjekt å bli kjendt med andre Bømlinger!! Satte stor pris på at dere hadde lyst til å ta turen ned.
  Jøye meg så flink du er!! Knall fint det ble. Hvordan gjør du når du skifter farge og syr eller hekler du lappene sammen?

  SvarSlett