Etiketter

baby (1) baking (1) familie (2) godteri (1) hage (1) hobby (2) hverdagsliv (4) iherb (2) interiør (3) Jul (3) lekehytta (3) Malin (6) mammatips (1) netthandel (2) oppussing (5) patrick (1) Patricks rom (2) politikk (1) pynt (1) skole (2) utfordring (1) william (5) Williams rom (1)

tirsdag 23. august 2011

Tøybleiedilla!!

Jeg hadde egentlig aldri sett for meg at jeg skulle begynne med tøybleier til minsten. Tanken var litt lokkende men alikevel føltes det som et tiltak å sette i gang..

Grunnen til at jeg kom innpå det å bestille noen tøybleier var når jeg bestillte 1års fotografering til trollungen som blir 1 i oktober. Er det noe som er lite pent så er det når det står LIBERO eller noe sånt over fotografbildene. Derfor gikk jeg inn på eBay (jeg er en eBay-addict!) og bestillte meg 4 stk fra Alvababy, var dem ikke fine??


Alle kommer med tilhørende innlegg i microfiber. Men her i huset er det ikke nok med ett sånt innlegg, da det blir litt som en svamp, og når William setter seg ned på rumpa så lekker det om den er full. Derfor fikk jeg låne noen innlegg i bambus fra en veninne. Og med bambusinnlegg i bunnen og microfiber over er det bare helt fantastisk! Han tisser aldri gjennom på natten lengre, og er faktisk ikke klam og fuktig når vi skifter bleie om morgenen! FANTASTISK!!! :)

Når det kommer til bæsj har jeg i et tynt papir fra Imse Vimse inni bleia på dagtid slik at om han bæsjer er det bare å kaste papiret i do. (Rart det der forresten at etter man ble mamma er det helt normalt å snakke om bæsj??)

De tynne papirene kan for eksempel kjøpes HER hos Eddabedda.com. Den butikken anbefales på det sterkeste både ved kjøp av bæretøy og tøybleier! :)

1 kommentar:

  1. Enig med deg at de der er mye finere enn di hvite slafsene som stikker opp her og der på bildene ;) Di er faktisk så fine at en kan bruke bare disse på bildet :)

    Gina..

    SvarSlett